Beste GPS tracker met Keurmerk belastingdienst

De GPS tracker. Waar het voor velen jaren geleden nog een onbekend fenomeen was, is het inmiddels algemeen geaccepteerd geworden. Mede door de opkomst van iPhone waarmee je je telefoon of geliefden makkelijk kunt volgen, maar natuurlijk ook door wearables zoals horloges, dierentrackers of trackers voor ouderen.

De grootste afzetmakt voor GPS trackers blijft echter nog wel de automotive. Steeds meer mensen willen een van hun meest waardevolle bezitten namelijk goed kunnen volgen: hun auto.

Het leuke is dat het volgen van de auto allang niet meer het enige doel is. Want op het moment dat de GPS tracker weet waar je auto is, en is geweest, kun je daar ook een ritregistratie van maken. Ideaal voor de Belastingdienst die aan bedrijven die zakelijke ritten maken, de administratie kunnen opvragen.

Keurmerk Belastingdienst

Omdat in de afgelopen jaren steeds meer bedrijven op de markt kwamen die GPS tracking aanboden, en daar ook ritregistratie bij aan gingen bieden, is er een onafhankelijk orgaan opgericht waardoor je als consument zeker weet dat je een kwalitatief systeem aanschaft. Dit Keurmerk Ritregistratiesystemen, of Keurmerk Belastingdienst genoemd, heeft veel variabelen waar een leverancier aan moet voldoen om het Keurmerk RRS te krijgen. Denk daarbij aan het waarborgen van privacy, het bieden van een kwalitatieve online omgeving maar vooral ook de mogelijkheden bieden om alle gegevens volledig volgens de eisen van de fiscus te exporteren. Ideaal dus.
 

Kilometerregistratie belastingdienst

Maar waar moet u dan aan denken als u uw kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet bijhouden? Het hoeft namelijk niet met een blackbox te worden gedaan, het kan ook in Excel of in een schriftje. Zoals u netjes bijhoudt wat de tijd, het adres, de kilometerstand en het karakter van de rit is, en dat voor al uw ritten documenteert, dan zit u goed. Het is echter een behoorlijk tijdrovende klus en kan makkelijk worden vergeten. Probeer dan nog maar eens een sluiten bestand te krijgen.

Beste gps tracker

De beste GPS tracker om fiscus proof uw rittenregistratie bij te houden is de TrackJack PRO Fiscaal 2. Dit systeem biedt hoogwaardige GPS tracking én de mogelijkheid om altijd en overal inzicht te hebben in uw voertuig. Denk daarbij dus aan track & trace, sabotagemeldingen én bovenal een fiscus proof ritregistratie.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/

Over de auteur

Scroll naar boven