Kilometerregistratie middels blackbox

Voorkom een hoop frustratie, mogelijke boetes van de Belastingdienst en zorg ervoor dat alles netjes op orde is met een sluitende kilometerregistratie. Als u een zakelijke rijder bent en bijtelling wilt voorkomen, of uw gereden kilometers wilt declareren, biedt een kilometerregistratiesysteem de oplossing. Niet langer hoeft u in een schriftje te schrijven, in een Excel te knoeien of in uw agenda alles bij te houden. De kilometers worden gewoon netjes en automatisch bijgehouden in uw online account door de blackbox die alles voor u bijhoudt.

 

Kilometerregistratiesysteem

Het concept is heel eenvoudig. Installeer een blackbox in uw bestelwagen, auto of zelfs motor, en door de ingebouwde GPS ontvanger en simkaart wordt alles automatisch bijgehouden. De locaties worden bijgehouden en door een slim online systeem omgezet tot ritten compleet met adressen, postcodes, kilometerstanden en uiteraard het karakter van de rit: zakelijk of privé. Ook prettig is dat het kilometerregistratiesysteem ook een oogje in het zeil houdt wanneer er met uw auto wordt gerommeld. Zo kunt u een diefstalmelding of sabotagemelding ontvangen in geval van nood.

 

Blackbox

Het woord komt u vast bekend voor uit de vliegwereld. Vliegtuigen worden allang voorzien van een blackbox, en sinds enkele jaren zijn auto’s geen uitzondering meer. De black box wordt niet zichtbaar ingebouwd in het voertuig en voorzien van stroom uit de auto. Op het moment dat u gaat rijden zal het GPS systeem aangeven dat de rit start en exact de route bijhouden. Wanneer u stopt wordt de rit gestopt en geeft de blackbox dit ook weer door aan uw online account. Veilig opgeslagen op een server en alleen toegankelijk voor u.

 

GPS tracking kosten

 

Wanneer u gebruik maakt van een blackbox of GPS tracker, voorziet u uw auto van een heel mooi stukje techniek waar van alles in zit. GPS tracking zorgt ervoor dat u door heel Europa altijd weet waar uw wagen is, door middel van tientallen satellieten die continu om de aarde draaien.

En de kosten voor een black box met GPS tracking hoeft niet duur te zijn. U kunt al een mooi systeem installeren vanaf €99, dat voorzien is van de nieuwste snufjes.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/

Over de auteur

Scroll naar boven